Επιλογή μουσικού προγράμματος

Στις σελίδες του καταλόγου μας θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες dj, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε εξαιρετικά τη μουσική του γαμήλιου γλεντιού σας.

Με τη μεγάλη εμπειρία τους θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά να επιλέξετε τη μουσική που θα υποδεχτεί τους καλεσμένους, τη μουσική που θα συνοδεύει εσάς κατά την είσοδό σας στο χώρο της δεξίωσης, τη μουσική που θα ακούγεται την ώρα του φαγητού, το τραγούδι που θα σας συνοδεύει τη στιγμή που θα κόβετε την τούρτα, το τραγούδι με το οποίο θα χορέψετε τον πρώτο σας χορό και βέβαια όλο το μουσικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Οι dj που θα βρείτε στις σελίδες μας έχουν τεράστια δισκοθήκη ενημερωμένη με κάθε είδους μουσικά ακούσματα. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε easy listening κομμάτια όλων των δεκαετιών όση ώρα θα προσέρχονται οι καλεσμένοι, ενώ την ώρα του φαγητού μπορείτε να επιλέξετε έντεχνα, λαϊκά, μπαλάντες, τζαζ. Όταν ξεκινήσει το γλέντι, θα έχετε την ευκαιρία να ικανοποιήσετε όλους τους καλεσμένους σας με δημοτική παραδοσιακή μουσική απ’ όλη την Ελλάδα, με λαϊκό πρόγραμμα (τσιφτετέλια, ζεϊμπεκιές, χασάπικα κλπ), αλλά και με disco, rock n roll, latin,salsa, hip hop, twist και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας από χορευτική μουσική.

Αφήσαμε τελευταίο το τραγούδι με το οποίο θα χορέψετε τον πρώτο χορό του έγγαμου βίου σας. Οι έμπειροι dj’s που διαφημίζονται στις σελίδες του καταλόγου μας έχουν να σας προτείνουν μια ανεξάντλητη λίστα από μουσικά κομμάτια, κατάλληλα για να ανοίξετε την αυλαία του γαμήλιου γλεντιού, ανάλαφρα βαλς, παθιασμένα τάνγκο, ερωτικές μπαλάντες ή ό,τι άλλο επιθυμήσετε για να σφραγίσετε μουσικά αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή σας.

Κάντε έγκαιρα την επαφή σας με κάποια απ’ τις εταιρείες που συνεργάζονται με έμπειρους επαγγελματίες dj έτσι ώστε, αφενός να σιγουρέψετε την ημερομηνία και αφετέρου να έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας, χωρίς άγχος να συνδημιουργήσετε με τον δικό σας dj ένα μουσικό πρόγραμμα ανεπανάληπτο, με εγγυημένο κέφι, μπόλικη χορό και σίγουρη επιτυχία.