Ενοικίαση ηχητικών συστημάτων

Μέσα στις σελίδες του καταλόγου μας φιλοξενούνται μερικοί απ’ τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου. Αναζητήστε τους και αναθέστε σε αυτούς την ηχητική κάλυψη και το φωτισμό του γάμου σας. Η πρώτη κίνηση που θα γίνει απ’ την πλευρά τους είναι να πραγματοποιήσουν μελέτη του χώρου της δεξίωσης. Στη συνέχεια θα σας προτείνουν ένα σχέδιο ηχητικής εγκατάστασης και φωτισμού, που να αξιοποιεί άριστα το χώρο και την ακουστική του και θα «φωτίζει» ιδανικά όλες τις στιγμές του γλεντιού σας.

Η τελική επιλογή και απόφαση θα είναι δική σας, στηριγμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αφού θα έχετε συνυπολογίσει την επαγγελματική οπτική και συμβουλή των ειδικών στα συστήματα ήχου και στους φωτισμούς.

Η επιλογή σας αυτή θα πλαισιωθεί από τα καλύτερα ηχητικά συστήματα της αγοράς που περιλαμβάνουν laptop, mixer τελευταίας τεχνολογίας από εταιρείες όπως η Pioneer, Rellop, Numark, cd και mp3 players της Pioneer, Dennon, Rellop κλπ, ηχεία κεντρικά και περιφερειακά τελευταίας τεχνολογίας της Yamaha και της Electrovoice, μικρόφωνα, ενισχυτές της L’ Acoustics, Yamaha, Electovoice κλπ.